Ved kiropraktorerne Lisbeth Lantto & Ole Hansen | Søndergade 25  | 8600 Silkeborg | Tlf. 86 81 20 05 | Reception@SilkeborgRygcenter.dk | Kiropraktorvagten

                                                         

                                                                     


Ryg- og Nakketræning


 
 

Åbningstider:
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag
kl. 7.30-8.30 

kl. 8.30-9.30

  kl. 7.30-8.30 

kl. 8.30-9.30

  kl. 7.30-8.30 

kl. 8.30-9.30

 kl.16.00-17.00

kl.17.00-18.00

kl.15.00-16.00     kl.15.30-16.30

kl.16.30-17.30

 kl.13.30-14.30

 

Vores RygogNakkeTræning foregår i vores motionscenter.

Forløbet
starter med individuel konsultation hos en af rygcentrets fysioterapeuter, hvor det individuelle træningsprogram laves.

Første konsultation/træning inkluderer
blodsukkermåling, vægtmåling via Tanita kropsanalyse, stabilitetetscheck (corestabilitet), kropsholdningstest. Samtidig bliver der lavet en plan for træningen. Planen inkluderer styrke- og stabilitetsmål, men kan også indeholde plan for konditionsforbedring og vægttab.

Anden træningssæsion foregår i selve motionscenteret, hvor øvelserne og maskinerne bliver introduceret.
Der vil blive lavet et program ud fra ud fra målinger af patientens muskelstyrke, stabilitet og ud fra patientens funktions- og smerteniveau.  

Derefter træner du med fysioterapeut 2 -3 gange om ugen i op til 3 måneder. Du træner på hold sammen med op til 5 andre. Der vil altid være en fysioterapeut til stede.  Løbende vil træningsprogrammet blive opjusteret af fysioterapeuten ud fra målinger af patientens muskelstyrke og ud fra patientens funktions- og smerteniveau.  

Senere i forløbet er der opfølgning med test af stabilitet, kropsholdning, vægtmåling og fitnesstest.

Vi genoptræner for nakke og rygsmerter, idrætsskader i muskler, sener og led, men også prolapspatienter og patienter med piskesmæld.

For at få et godt resultat af træningen, er det vigtigt at man træner mindst 2 gange om ugen hver uge og i lang tid. For ikke at spilde tid og penge er det vigtigt, at man er motiveret for denne store egen indsats, og at man har tid til det. Træningstiderne behøver ikke at være de samme hver uge, men man skal træne mindst 2 gange om ugen. Snak med din kiropraktor, om det er noget for dig. Der ydes tilskud fra Sygesikringen og Sygeforsikringen Danmark til RygogNakkeTræning.


Instruktørerne er mensendiecklærer Hanne Susgaard, fysioterapeut Mikkel Plougheld og fysioterapeut Louise Rønbøg.
 
Priser se her
 

Rabat i KiroFitness:

Patienter, som har gennemført 24 sessioner med RygogNakkeTræning, skal ikke betale indmeldelsesgebyr på kr. 500,- som selvtræner i KiroFitness, og vil  få kr. 75,- rabat hver måned. 

Dette betyder, at hvis man træner hos os i lang tid, så er det billigst at starte på et træningshold med fysioterapeut  i 3 mdr.

Det er muligt, at træne fra kl. 5.30 - kl. 21.00 på hverdage, og fra kl. 7.00 - kl. 18.00 i weekenden. Der ydes ikke tilskud fra Danmark eller Sygesikringen til selvtræning.
Se under
KiroFitness.

Vi tilbyder også individuel undervisning i hjemmeøvelser. Se under Fysioterapi

 

Til forsiden - Silkeborg Rygcenter -  kiropraktor, fysioterapeut, ergoterapeut mm. i Silkeborg
 

 

Kiropraktorerne Lisbeth Lantto & Ole Hansen  |  Medlem af Dansk Kiropraktor Forening  |  Autoriseret af Sundhedsstyrelsen  |  Overenskomst med Sygesikringen.