Ved kiropraktorerne Lisbeth Lantto & Ole Hansen | Søndergade 25  | 8600 Silkeborg | Tlf. 86 81 20 05 | Reception@SilkeborgRygcenter.dk | Kiropraktorvagten

                                                         

                                                                     


Kiropraktik

Kiropraktoren er specialist i kroppens bevægeapparat og er derfor den bedst uddannede, når det handler om at få led, knogler og muskler til at fungere som de skal. Uanset om problemet allerede er opstået, og du har behov for behandling, eller du blot har brug for råd og vejledning, er du i de bedste hænder hos kiropraktoren.

Alle fortjener et godt liv og en velfungerende krop. Din livskvalitet er dit eget ansvar. Du behøver ikke finde dig i at have det dårligt, ofte kan du nemlig gøre noget ved det. Kiropraktoren kan hjælpe dig med den nødvendige viden, støtte og behandling.

Små skavanker kan være begyndelsen til de virkelige problemer – dem, der kræver en større behandlingsindsats eller måske aldrig helt forsvinder. Stop din accept af ubehag eller smerter i led og muskler. 

En kiropraktor ser i gennemsnit 18 gange så mange patienter med rygsmerter, som en praktiserende læge, og 9 gange så mange som en fysioterapeut, viser undersøgelser lavet af Dansk Institut for Klinisk Epidemiologi.

På Silkeborg Rygcenter er kiropraktoren en del af den tværfagligudredning af patienter med smerter i muskler og led. Læs mere om Silkeborg Rygcenters tværfaglighed.

Uddannelsen til kiropraktor består af en 5-årig uddannelse på Syddansk Universitet i Odense. Derefter følger en 1-årig turnusuddannelse. Hvis du vil vide mere om kiropraktoruddannelsen, så klik her.

Ønsker du yderligere information om kiropraktik og kiropraktisk behandling, henviser vi til andre hjemmesider. Besøg f.eks.  Dansk Kiropraktor Forening. eller læs om kiropraktik på Wikipedia.

Til forsiden - Silkeborg Rygcenter -  kiropraktor, fysioterapeut, ergoterapeut mm. i Silkeborg
 

 

Kiropraktorerne Lisbeth Lantto & Ole Hansen  |  Medlem af Dansk Kiropraktor Forening  |  Autoriseret af Sundhedsstyrelsen  |  Overenskomst med Sygesikringen.