Ved kiropraktorerne Lisbeth Lantto & Ole Hansen | Søndergade 25  | 8600 Silkeborg | Tlf. 86 81 20 05 | Reception@SilkeborgRygcenter.dk | Kiropraktorvagten

                                                         

                                                                     


 

Akupunktur

 

 

 

På Silkeborg Rygcenter bruger vi akupunktur som et af vores mange teknikker/værktøjer til at fjerne smerter i bevægeapparatet. Det kan være ved: 

På grund af vores gode resultater med akupunktur får vi mange forespørgsler fra patienter på akupunktur for mange forskellige lidelser. Mange af disse patienter må vi venligt afvise, da vi forsøger at praktisere akupunktur på et naturvidenskabeligt grundlag. Som eksempel kan nævnes, at akupunktur ikke har nogen dokumenteret effekt på kræft. 
 

 

 

Akupunktør og Kiropraktor Lisbeth Lantto har suppleret sin kiropraktoruddannelse med en  2-årig akupunkturuddannelse i henhold til traditionel kinesisk akupunktur (TCM), men praktiserer efter naturvidenskabelige principper.

Lisbeth Lantto tilbyder akupunktur som eneste behandling og ikke kun i forbindelse med kiropraktisk behandling.

Lisbeth Lantto er RAB godkendt, og derfor  yder de fleste sundhedshedsforsikringer refusion for akupunkturbehandlinger på Silkeborg Rygcenter & Idrætsklinik.
Der ydes ikke tilskud fra Sygesikringen til akupunktur på Silkeborg RygCenter.

Kiropraktor og fysiopterapeut Jeppe Mølgaard har taget efteruddannelsen Medicinsk Akupunktur (Med.Ac) ved Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi.

 

Derudover har kiropraktor Ole Hansen og Louise Tidemann Sorth samt fysioterapeut Susanne Reuter og Louise Rønbøg taget flere kurser i akupunktur/dry needling og tilbyder akupunktur som et supplement til deres behandlinger af lidelser i bevægeapparatet.

 

Du kan se vores priser her.

 

Til forsiden - Silkeborg Rygcenter kiropraktor, fysioterapeut, ergoterapeut mm. i Silkeborg
 

 

Kiropraktorerne Lisbeth Lantto & Ole Hansen  |  Medlem af Dansk Kiropraktor Forening  |  Autoriseret af Sundhedsstyrelsen  |  Overenskomst med Sygesikringen.